Geamuri Termopan

De ce noi?
Aparitia tamplariei din PVC cu geam termopan a adus o rezolvare moderna privind izolarea. In cadrul acestui ansamblu TAMPLARIE PVC + GEAM TERMOPAN, GEAMUL TERMOPAN reprezinta un element foarte important datorita faptului ca suprafata vitrara ocupa suprafata cea mai mare care vine in contact cu exteriorul. Se pare ca desii exista geam de calitate pe piata romaneasca in continuare se foloseste geam care chiar daca este denumit termopan, are coeficientul de transfer termic k=2,8W/mpK, inregistrandu-se o pierdere de caldura de peste 50%.

Geamurile termoizolatoare au aparut in urma cu peste trei zeci de anii. De atunci tehnologiile de productie se perfectioneaza continuu.

Tamplaria pvc reprezinta pentru oricine o investitie serioasa, care trebuie facuta cu inteligenta si, mai ales, dupa o informare temeinica. Noi va aducem cele mai bune variante de tamplatie pvc pentru tine si casa ta.
Ei bine, daca ceea ce cauti presupune un aspect placut, durabilitate, functionare ireprosabila, confort si siguranta in utilizare, atunci ai ajuns unde trebuie: tamplaria pvc furnizata de noi indeplineste toate aceste conditii!